EFA lan EBC.

EDV lan EDK. EBC (ganti rugi moneter saben wulan) kanggo pambayaran omah lan layanan komunal. EDV (pembayaran awis saben wulan) kanggo sampeyan cacat grup 3. Ukuran lengkap yaiku 1447, 95 rubel. Ukuran "paket sosial" - ...