Carane nulis seruan kanggo pemerintah? Menehi conto plz banget perlu

Kepiye cara nggawe banding menyang panguwasa umum? Wenehake conto, prelu banget http://ps.112.ru/portal/dt?PortalMainContainer.setSelected=DefAppeallast=falseisAganjian=trueappealType=defencingivision=1divisionText=РР government::::::: рф / online / http: // mréntahaké. presiden. rf / Sun iku gampang. Sampeyan mung kudu ngerti manawa panjaluk kasebut kudu masuk akal lan ...

Penyelidikan administratif ??

Penyelidikan administratif ??? Artikel 28.7. Kode Pelanggaran Administrasi Federasi Rusia Penyelidikan administratif 1. Ing kasus, sawise ndeteksi pelanggaran administratif, pemeriksaan utawa tumindak prosedural liyane sing mbutuhake wektu sing penting ditindakake, diselidiki administratif. 2. ...