ganti rugi tegese tembung iki

ganti rugi - tegesé tembung iki Ing jurisprudence Kompensasi babakan dhuwit kanggo karusakan; Remunerasi kanggo hak sing ora digunakake; Cara mbayar kewajiban kanthi ngimbangi klaim counter saka sing duwe utang lan sing duwe utang; Penerbitan jumlah dhuwit lan sapisan ...

Daya legislatif.

Legislatif. ing kene diwakili dening Majelis Federal. apa pitakonan liyane sing bakal ana?) Ing Rusia, kekuwatan legislatif diwakili dening Majelis Federal bicameral, sing kalebu Duma Negara lan Dewan Federasi, ing wilayah ...

49 sing artikel

Seni 49 apa jinis artikel Konstitusi Federasi Rusia Seni. 49 Panganggep ora luput; APC RF Art. 49 Ngganti basis utawa subyek klaim, ngganti jumlah klaim, ngilangi klaim, pangakuan klaim, apik ...