apa hubungan diatur dening hukum sipil

apa hubungan sing diatur dening undang-undang sipil Sumber informasi ing proses riset finansial lan ekonomi, sumber informasi ing ngisor iki bisa digunakake: legislatif, ngatur masalah hubungan sipil, tenaga kerja lan administratif sing digunakake ing kegiatan perusahaan (keputusan presiden ...

Apa kasebut rincian dokumen kasebut?

Apa sing diarani rincian dokumen kasebut? Kebutuhan dokumen minangka elemen wajib saka registrasi dokumen resmi. 1 Komposisi rincian sing digunakake kanggo nyiyapake lan nglakokake dokumen organisasi lan administratif ditemtokake dening GOST R 6.30-2003 "Sistem dokumentasi sing disatukan. Sawijining ...

Penutupan kontrak unilateral

Mungkasi kontrak sepihak kanggo penyediaan layanan Hak-hak para pihak (kalorone kontraktor lan pelanggan) nolak sepihak kanggo nglakokake kontrak kanggo penyediaan layanan kanthi ragad kanthi imperatif (!) Didhekake dening Art 782 Kode Sipil Federasi Rusia, dudu ...

apa palsu

opo iki, pemalsuan, pemalsuan, distorsi .... paling asring nganggo mupangat !!!! iku ukum pidana Telusuri JAMINAN, bukak KODE lan temokake artikel babagan pemalsuan. Priksa manawa maca komentar babagan iki ...

Apa petisi?

apa petisi? Nyuwun, ya, kaya ngono, Panjaluk individu utawa kolektif dikirim menyang pejabat negara utawa pejabat lokal kanthi tinulis. Rekomendasi! petisi - diatur kanthi tinulis ...