Tuku jaminan liwat bank

Tuku properti kanthi jaminan liwat bank bakal dikembalikan, nanging aku ora yakin manawa bank duwe hak adol properti iki dhewe, amarga UU Federal "On the Collateral" nyedhiyakake prosedur sing beda, lan Hukum Federal "On ...

Apa sumber daya ekonomi?

Apa sumber daya ekonomi? Sumber daya ekonomi RESOURCES EKONOMI (saka basa Prancis. Ressource sarana tambahan) konsep dhasar teori ekonomi, tegese sumber, cara njamin produksi. Sumber daya ekonomi kaperang dadi alam (bahan baku, geofisika), ...

Tugas - Apa iki pajeg?

Tugas - Apa iki pajeg? ya Tugas minangka ragad sing diwenehake dening badan resmi sing sah kanggo nindakake fungsi tartamtu, kanthi jumlah sing diwenehake dening undang-undang negara. Biaya kalebu, khusus, registrasi lan tugas cap, ...