Daya Pengacara maksim

Kayane aku duwe hak pengacara, meh kabeh wong diwasa ngerti. Iki minangka dokumen sing negesake hak, kayata manajemen transportasi, dadi perwakilan ing macem-macem organisasi, kanggo nindakake tugas liyane sing ana gandhengane karo karya dokumenter. Liyane ...

Conto sabab ing ukum

Selaras karo undang-undang Federasi Rusia, panyiapan hubungan sebab sebab minangka perkara wajib kanggo investigasi kriminal. Iki minangka link antarane kedadeyan utawa kahanan tartamtu lan asil pungkasan tumindak utawa ngilangi kesalahan. Kuwi…