apa tegese tembung "istirahat"?

apa tegese tembung "istirahat"? Kaku: nada brecha # 769; silang lan ora trans. basa krama - nyuda. 1. Ora trans. Kulit kayu 2) 1. dudu trans. Ngomong ngapusi, ngapusi, ngapusi. 2.cross. Ngomong omong kosong, ngobrol. Yandex Explanatory Kamus Preshit saka ...

Wong bagus ... iki opo

Wong bagus ... iki opo iki sing sampeyan seneng) kanggo masyarakat, mulya - iki sing cocog karo dhaptar kualitas sing disambut dening masarakat sing diwenehake. Tembung sing bener, iki sing duwe lava. ...

RENCANA sosialisasi kepribadian

sosialisasi kapribadian RENCANA: 1. Sosialisasi kapribadian 2. Mekanisme sosialisasi 3. Tahap sosialisasi 4. Lembaga sosialisasi 5. Jalur kapribadian Sosialisasi kepribadian Proses sosialisasi, uga asil asimilasi lan aktif ...

Apa tanggung jawab psikolog sekolah?

Apa tanggung jawab psikolog sekolah? Psikolog pendidikan minangka profesi sing lagi wae berkembang. Ing taun wolung puluhan abad kepungkur, posisi iki durung ana ing sekolah. Tugas utama psikolog sekolah yaiku ngoptimalake proses pendhidhikan, ...

Apa gambaran dunya?

Apa pandangan donya? Worldview - sawetara prinsip, pandangan lan kapercayan sing nemtokake arah kegiyatan lan sikap tumrap kasunyatan tumrap individu, klompok sosial utawa masarakat kanthi sakabehe. Dumadi saka unsur kagungane ...

Carane berkembang horisontal?

kepiye cara ngembangake cakrawala? dheweke ora ngembangake cakrawala, dheweke njembarake. Pratelan sempit kanggo wong-wong sing dikunci ing minat sing sempit, tambahake, minat, sinau saka literatur, komunikasi, urip sing sugih aku bisa ...

Apa konflik?

Apa sing diarani konflik? Konflik PMC iku normal. Wis dialami kanthi njero lan eksternal. Wis dirampungake, iki minangka fenomena normal, tandha pangembangan lan tuwuh ... fyvfyvf I Konflik (saka tabrakan konflik Latin) tabrakan sing beda ...