Apa liquidus?

Apa likuiditas? Iki minangka klompok rock ing Abakan Liquidus - ing diagram fase garis leleh lengkap fase padhet. Konsep sing padha, nanging ngelawan, yaiku solidus. Suhu cair (miturut H. Yoder, 1976) TL - ...

Apa imprinting?

Apa imprinting? Imprinting (Inggris) - kanggo menehi tandha, njupuk, ndandani), pembentukan jejak sing stabil banget ing psyche sawise ana pengalaman. Iki minangka wujud sinau manungsa sing cepet banget lan terus ...

Apa budaya rohani?

Apa sing diarani budaya spiritual? + Sabar + Toleransi + Maju + Sukacita + Kreativitas + Welas asih + Pangertosan + Konsentrasi + Kesadharan minangka jagad batin sampeyan gandhengane karo lingkungan Iki minangka sing sampeyan ora duwe lan ora bakal ana. : ...

Insurgent sing iki ??

Pemberontak sapa iki ?? Pemberontak (pemberontak) - detasmen bersenjata saka warga sipil sing nentang panguwasa. Kadhangkala uga diarani Disenjata bersenjata, sanajan ana sawetara kamiripan ing antarane para Pungkasan Bersenjata lan para penentang. Biasane pemberontak ...