Smartphone anggaran Nokia 2.3 entuk otonomi nganti 2 dina

HMD Global wis ngumumake telpon anggaran anyar ing Mesir. Nalika umume nyana peluncuran Nokia 8.2, nyatane, acara kasebut dimaksudake kanggo miwiti Nokia 2.3.

Iki gadget level entri kanthi desain lan otonomi sing apik nganti dina 2. HMD Global ngaku yen piranti wis siyap bisa digunakake ing Android 10 lan mengko. Uga janji nganyari nganyari piranti lunak 2 lan nganyari nganyari 3 taun.

Nokia 2.3 isih bisa dadi salah sawijining telpon level level paling apik sing dirilis ing taun 2019. Sanajan wis ana recess, sing biasane ana ing piranti saiki, sisih mburi uga katon apik. Ing sisih mburi ana cangkang polimer kanthi desain nanotextured telung dimensi.

Nokia uga nggawe warna sing apik kanggo mripat - biru-ijo (cyan), sing paling narik kawigaten, beige lan abu-abu (arang). Kaya smartphone Nokia liyane, siji iki duwe tombol sing kapisah kanggo nelpon asisten swara Google.

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *