Cara ngukur induktansi kumparan

Cara ngukur induktansi koil Ora bisa digunakake kanthi gratis. Ngukur induktansi dudu tugas sing gampang, lan ora bisa ditanggulangi kanthi multimeter DC wae. Sawetara pendekatan bisa ditindakake. Kaping pisanan, induktansi ...

Apa chip iki ??? apa sing disebut ???? HEF4094BP

opo iki microcircuit ??? apa sing diarani ???? HEF4094BP http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/17726/PHILIPS/HEF4069UBP.html tautan sing dicekal karo keputusan administrasi proyek Konverter kode HEF4094BP Analog Rusia KR1561PR1 Konverter kode mikrok Digital digital Wates-bit shift register kanthi input serial, ...

carane ngetokake mesin kanthi meter megohm?

kepiye cara muni mesin nganggo megohmmeter? Megohmmeter minangka cara sing paling dipercaya. sampeyan nyambungake siji kontak megohmmeter menyang omah motor, lan sing nomer loro menyang terminal nduwurke tumpukan banjur corak, luwih cepet saya apik. ok nalika panah ...

sing nemokake bohlam

sing nyipta bohlam lampu Sing sadurunge paten. umume, bohlam lampu pertama lan batere ditemokake ing Babilonia ing jaman kuna ... penemuan sing wis dingerteni mung plagiarisme ilmiah! ...