Apa penyesuaian

Apa penyesuaian meh padha karo kalibrasi, nanging sing luwih tepat http://club.foto.ru/info/articles/article.php?id=110 e ora nindakake penyesuaian yen lensa ora cocog karo kualitas, baleni maneh. (saka basa Jerman justiere kanggo verifikasi), priksa lan ...