Apa ringkes?

Apa sing diarani ringkes? Kabeh gampang. Ringkesan (saka ringkes basa Inggris) minangka bentuk tertulis saka urutan konsiliasi ing antarane pengiklan lan pengiklan, ing endi parameter utama kampanye pariwara mbesuk diwenehake. Huruf ringkes (Jerman) kaya ...

Apa monetarization?

apa sing diarani monetisasi? Ora ana tembung kaya ngono. Ana "monetisasi". Penggantian mupangate kanthi dhuwit. mupangate diganti nganggo dhuwit Tembung monetisasi wis kacathet ing kamus ejaan. Aku nemokake panjelasan kasebut ing situs http://www.newslab.ru/blog/153095: Lan kepiye ...

Apa monopsony?

Apa sing diarani Monopsony? Monopsony minangka jinis pasar sing mung siji panuku produk, layanan utawa sumber daya tumindak. Luwih umume, kahanan ing perusahaan kasebut monopoli ing pasar, ing ...

Apa perusahaan MICROSREDA?

Apa sing diarani MICROSPHERE? Lingkungan perusahaan minangka kondisi internal utawa langsung, faktor lan kemampuan perusahaan sing nemtokake kegiyatane. Faktor utama MP yaiku - struktur organisasi perusahaan; panyedhiya; perantara; pelanggan; pesaing; ...

Apa peresmiane?

Apa sing dadi pelantikan? upacara peresmian pelantikan kepala negara. Analogi ing pamrentahan monarki yaiku penobatan. Pelantikan kasebut minangka jinis simbol kenegaraan, sing dirancang kanggo negesake pentinge lan tanggung jawab kantor publik sing paling dhuwur. ...