Apa iman?

Apa sing dimaksud karo Iman Agama? Kayane aku yakin yen kapercayan agama minangka fanatisme. Amarga, agama lan iman ora ana gandhengane karo liyane. Seseorang bisa religius, ora ketinggalan layanan siji, ...