apa korundum

apa mineral corundum Corundum, oksida kristal-kristal (Al2O3), sistem trigonal, ditrigonal-scalenohedral. Ana ing bentuk kapisah utawa tuwuh dadi klompok kristal bentuk semu, dipyramidal lan tabular sing katon pseudohexagonal, inklusi terisolasi lan ...

apa tegese "identik padha"?

apa tegese "identik padha"? kanthi identik utawa padha. dheweke uga ujar identitas kasebut bener Kanggo # 769; identitas (ing matématika) minangka persamaan sing nyekel kabeh set angka-angka saka variabel sing ana ing (persamaan sing sejatine kanggo nilai apa wae ...

Apa gutter?

apa talang? Saluran yaiku: 1) Depresi oblong, ana rongga lan biasane ditrapake kanggo saluran banyu utawa kanggo pouring. 2) Depresi oblong ing lumahing bumi, ing lemah. 3) Depresi sempit dawa ing sisih ngisor segara ...