Sing nulis adagio Albinoni?

Sapa sing nulis adagio Albinoni? Albinoni, adagio ing bocah cilik. https://otvet.mail.ru/question/189651828 Adagio Albinoni minangka salah sawijining musik sing paling misuwur. Iki sing mesthi katon nalika wong katon adoh ing perjalanan pungkasan. Iki ...

apa variasi?

apa variasi? Variasi minangka bagean saka musik sing bagean-bagean diganti. Variasi umume diarani sejenis, pangowahan utawa penyimpangan cilik. Ana uga makna sing luwih khusus kanggo istilah iki: Ing musik: Variasi ...

Apa pedal piano kanggo?

Apa sing dadi pedal kanggo piano? Schaub pencet tombol luwih cepet! yen swarane luwih dawa tinimbang swara) Bisa uga ana loro utawa telung pedal ing piano. Biasane loro pedal mung digunakake ing ...

Maringi pitutur kanggo nyanyian lagu!

Rekomendasi lagu motivasi! Permata - Ora prelu sedih! 25/17 - Kepala kanggo mikir, mlaku mlaku Fyodor Bondarchuk / TINA- Urip dadi Partisans Listrik nyata - R. V. I. http://my.mail.ru/mail/six_pack70/audiotrack?file=8626d0b969a689d043a1fa6ccc2f0b27uid=345718223 Boney M Tangan munggah ...