Jenis lan cara auditing

Jinis lan cara audit Jinis audit biasane diklasifikasikake miturut kritéria ing ngisor iki: 1. Miturut subyek kontrol: - audit badan negara - audit internal - audit sing dianakake dening perusahaan audit 2. Miturut karakteristik organisasi: - Audit sing dijadwalake sing ditindakake sesuai karo rencana kerja audit ...

Apa promosi

Apa promosi Promosi promosi barang Promosi barang. pariwara barang ing utawa titik cedhak adol Bocah-bocah wadon utawa bocah lanang (kurang asring) nganggo klambi nganggo logo perusahaan sing ...

Apa finance?

Apa sing diarani keuangan? Keuangan minangka sistem hubungan moneter ing masarakat babagan pambentukan lan panggunaan dana dana terpusat lan desentralisasi ing kerangka distribusi lan distribusi produk nasional bruto lan nasional ...