Sberbank

Sberbank Ora, sampeyan ora prelu ngasilake apa-apa nganti sampeyan nampa dhuwit iki. Sampeyan bisa nggunakake kertu minangka kertu debit (akumulasi dana) biasa. Wenehake dana ing kana lan gunakake ing ...