Apa istilah?

Apa sing diarani istilah? baths Roman Baths Therms-Roman baths Therms minangka bath kuna ing Yunani ing omah gedhe lan gymnasium; sajrone periode Helenistik, digunakake kanggo kabeh populasi kutha kasebut. Ing Roma kuno ...

Apa wonder 8 donya?

Apa kaajaiban nomer 8 ing jagad iki? Priora Keajaiban kaping wolu ing jagad - kutha Petra ing Yordania ru.wikipedia. org / wiki / Petra (mbusak papan) tautan diblokir kanthi keputusan administrasi proyek. net / entri / 1215 (mbusak papan) en.wikipedia. org / wiki / The_Wonder_Light (mbusak papan) ...

Sing caryatids?

Sapa sing Caryatids? http://ru.wikipedia.org/wiki/Kariatida CARIATI # 769; YES (kariatis Yunani "kastanye", utawa "Carian", saka kutha Caria ing Laconia, Yunani kidul cedhak wates karo Arcadia), epithet dewi alas Artemis dihormati ing wilayah alas ...

Apa gothic? Konsep gaya

Apa sing diarani Gothic? DEFINISI GAYA gaya Gothic (saka gotico Italia, secara harfiah - Gothic, saka jeneng suku Jermanik Goths), gaya seni sing dadi tahap pungkasan pangembangan seni abad pertengahan ing negara-negara Kulon, ...

Apa sing diarani realisme? ...

Apa sing diarani realisme? ... Ana realisme ing seni lukis, sastra, filsafat ... Opo kowe Reali # 769; gm, ing filsafat, istilah filosofis sing digunakake kanggo nunjuk arah sing postulate eksistensi kasunyatan sing bebas saka subyek kognitif. Reali # 769; gm arah ...

Sapa sing athena?

sopo iku athena? Dewi Yunani kuno perang lan kawicaksanan. Athena minangka dewi kuno Yunani sing duwe budi, pelindung perang, remsel. Ing pantheon Romawi kanthi jeneng Minerva. Simbol E: manuk hantu, tameng, tumbak lan sapi. Athena yaiku ...

Apa tegese ruang bawah tanah?!

Apa tegese lantai dhasar?! Utawa ruang bawah tanah. Kita kerja ing ruang paling ngisor, yaiku ruang paling ngisor))) ruang bawah tanah ruang bawah tanah yaiku turunan pondasi lan bahan bangunan bangunan, saka kene narik kesimpulan. Sacara kasar, iki ruang paling ngisor padha, nanging ...