Bantuan python anyar

Bantuan python newbie a = int (input ()) b = int (input ()) c = random.randint (a, b) print (c) print (random.randint (a, b)) Iki bisa digunakake - mung ilang Wenehi nomer acak. Nggawa metu sing. ngimpor acak (acak.randint (int (input ()), int (input ()))) kaya ngono ...

Carane hack literacy Web?

Kepiye carane hack ing literasi web? Mangkene video nuduhake cara nggunakake skrip lan browser sing 100% bisa digunakake, aku mriksa dhewe. https://www.youtube.com/watch?v=DU0uq37mXYQ ing kene kabeh ditampilake https://www.youtube.com/watch?v=k7PKbgv3CKQ iki teks link: https://yadi.sk/d/-YsXZuyJr4Qsu nyorot layang ...