Carane aku nampilake variabel JavaScript ing kaca?

Kepiye cara nampilake nilai variabel JavaScript ing sawijining kaca? document.write (width) document.querySelector (#output) .textContent = width; Nglengkapi kemampuan sadurunge. Metode tandha () digunakake kanggo nampilake kothak dialog sing gampang. Nggunakake metode konfirmasi (), sampeyan uga bisa ditampilake ing ...