Apa sing dadi pelatih game?

Apa pelatih game? Pelatih minangka program sing hack game, lan sampeyan duwe kesempatan tambahan ing game (dhuwit sing ora diukur utawa liyane) Pelatih (pelatih, pelatih) - program kasebut mbukak kanthi otonom ...