Carane ndhelikake komputer?

Kepiye cara diagnosa komputer? Sampeyan bisa ngatasi. Sampeyan nyedhiyakake utilitas - nyatane, iki paket piranti lunak - NeoUtilites, sampeyan miwiti Cleanup Manager, kanthi ganti kesalahan registri, kesalahan disk, kesalahan dhaptar ... kabeh gampang, ora ana ...