Apa RAM?

apa RAM iku? RAM! Sampeyan kudu ngerti iki! aaaaaaaa Operasi! memori akses acak (memori akses acak) Memori akses acak sing duwe pinten lan pinten paling optimal? Bantuan plz…. njaba ...

Apa BOD ???

Opo iku AML ??? Baud (baud Inggris) ing komunikasi lan elektronik minangka unit pangukuran tingkat simbol, sawetara pangowahan paramèter informasi saka sinyal periodik operator per detik. 1 Dijenengi kanggo Emile Bodo, panemu ...

Apa MSDN?

Apa MSDN? Jaringan Pangembang Microsoft kaya .. Jaringan Pangembang Microsoft (MSDN) minangka divisi saka Microsoft sing tanggung jawab kanggo hubungan perusahaan karo pangembang. Jaringan Pangembang Microsoft MicroSoft Pangembang Jaringan pangembang Networkmicrosoft, ...