Apa jenis iklan sing

Kanggo sukses ngembangake bisnis, kalebu perdagangan, macem-macem layanan utawa liya-liyane, sampeyan kudu luwih dhisik ningkatake, nggawe bisa dingerteni. Lan pariwara duwe peran gedhe ing perkara iki. Dheweke ...

Conto jinis iklan

Pariwara wis dadi bagean integral saka urip saben dinane. Dheweke ngancani kita ing endi wae: nalika arep kerja, nalika mlaku-mlaku ngubengi kutha, transportasi, ing layar TV. Salah sawijining jinis pariwara, ...

Istilah 'promo'

Awalan "promo" saiki wis mantep ing urip saben dinane wong modern. Saka kabeh pihak, kita terus krungu "aksi-promo", "klambi promo", "situs promo", "souvenir promo", "video promo", "kode promo" - dhaptar iki ora ana enteke. ...

Lipat - apa iku? Sawetara informasi

Konsep "lempitan" diwiwiti saka basa Jerman, tembung "melu" ing terjemahan tegese "alur", "alur". Konsep kasebut wis diwiwiti ing basa kita tanpa ana pangowahan. Lipat digunakake ing produksi publikasi lembaran, kayata, booklet, ...