Skrimer: apa iku

Yen sampeyan nerjemahake secara harfiah istilah iki saka basa Inggris, tegese "njerit". Ayo nyoba nyederhanakake panjelasan kasebut. Screamer - ana apa? Sejatine, iki video kanthi pangembangan skenario sing padha. Pisanan ing ...