apa sing gawe wong sing sayekti kanggo nedha bengi?

apa kanggo masak wong sing ditresnani kanggo nedha bengi? Deleng, ana macem-macem masakan, bisa uga ana sing migunani: http://otvet.mail.ru/answer/299656874/ http://otvet.mail.ru/answer/302286852/ http: // otvet. mail.ru/answer/296537452/ http://otvet.mail.ru/answer/296535133/ Daging ala Prancis nganggo kentang 1 kg daging babi utawa daging sapi ...