Acar iwak minangka salah sawijining sup hangover paling apik ing masakan Rusia. Resep

Sup hangover ing dina-dina preinan iki luwih relevan tinimbang sadurunge. Ing jaman biyen ing Rusia, mabuk dicabut ora mung nganggo acar timun, nanging uga asinan sing dimasak.

Sup hangover - resep

Mulihake awak kanthi sampurna sawise riyaya mewah kanthi pickle alkohol karo iwak. Sup iku entheng, ora bobote weteng, menehi kekuwatan, ngresiki endhas lan mbantu ngilangi racun. Mangkene resepe.

Apa sing sampeyan butuhake kanggo 4 sajian:

• 400 gr isi haddock utawa cod;
• 1 bawang bombay;
• 4 kentang;
• 1 wortel;
• 2 timun acar (paling apik kabeh laras);
• 0,5 tumpukan. acar timun;
• 1 meja. ngapusi. dill disigar;
• 3 meja. ngapusi. pari utawa soba;
• 2 meja. ngapusi. minyak sunflower;
• 1 godhong teluk;
• mrico lan uyah secukupe.

Cara masak acar iwak

1. Wisuh wortel lan kentang, pil. Banjur pil bawang. Potong sayuran dadi kubus: bawang bombay cilik lan wortel, kentang sing luwih gedhe.

2. Wenehake wajan nganggo minyak bunga matahari nganggo api sedang. Tambah bawang / wortel sing wis disigar lan tumis suwene 7 menit.

3. Transfer panggang menyang duduh kaldu sing wis umob, panas sadurunge - 1,5 liter ing panci gedhe. Buwang kentang. Masak suwene 15 menit.

4. Lebokake isi iwak, potong irisan gedhe lan oblong, lebokake duduh kaldu karo sayuran. Diikuti karo sega umbah utawa soba. Masak nganggo geni sing endhek nganti 10 menit.

5. Tambahake acar timun ing sup. Banjur timun acar, dicincang karo parut kasar. Masak pickle sajrone 9 menit maneh.

6. Tambah rempah-rempah kanggo sup hangover - uyah, mrico, lavrushka - banjur dicincang dill. Tahan ing sangisore tutup suwene 4-5 menit banjur mateni kobongan ing wajan.

7. Sajake acar mabuk iwak sing adhem utawa anget. Bon Appetit!

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *