Resep kanggo kubis putih sing diasinake, sing untu banget kanggo untu

Gobis pickled luwih cocog kanggo salad. Alah, sampeyan ora bisa masak sup kubis utawa hodgepodge, kayata karo sauerkraut. Nanging kanggo cemilan kanthi gelas "putih cilik" sing diasinake karo rempah-rempah, kubis sing rada alus lan jus - mula wae. 

Kita menehi resep kanggo masak, lan asile ana kubis jus lan arum sing luar biasa, sing untu nggeser ing untu.

Gobis pickled - resep

Apa sing sampeyan butuhake:

• 2,5 kg Gobis putih jus;
• 2 wortel manis sing gedhe;

Kanggo marinade:

• 1 liter banyu ngombe;
• 1 endhas papak medium;
• 5 meja. ngapusi. minyak sayur;
• 110 ml cuka sari apel;
• 2 meja. ngapusi. ndhuwur karo uyah watu kasar;
• 90 gram gula.

Masak kubis acar

1. Cincang Gobis nganggo shredder khusus utawa piso gedhe, nanging tipis. Lebokake ing mangkuk, tambah sawetara jiwit uyah, lan elinga nganggo driji nganti setengah menit (entheng) supaya kubis ngeculake jus kasebut.

2. Kupas wortel lan potong nganggo parut kasar. Transfer menyang kubis, dicampur sak tenane lan marinade.

3. Pil kabeh endhas bawang putih luwih dhisik. Chop - nganggo piso, sampeyan ora prelu meksa penet. Panas banyu karo gula menyang godhok, tambah uyah, aduk.

4. Copot saka burner, nalika aduk tambah minyak, cuka sari apel, tambahkan bawang putih - lan langsung tuang menyang kubis. Nyampur sak tenane karo spatula kayu sing resik.

5. Pencet kol sing diasinake nganggo piring utawa tutup sing luwih cilik tinimbang mangkuk. Ninggalake hidangan pembuka ing formulir iki sedina muput ing pawon.

6. Dina sabanjure, lebokake kubis acar ing toples kaca lan simpen ing kulkas ing ngisor tutup nilon.

7. Saka kubis acar kaya ngono, sampeyan bisa nggawe, contone, salad renyah sing enak banget karo bawang lan jamu.

Bon Appetit!

Tip resep: tinimbang papak sing dicincang, sampeyan bisa nambah oyot horseradish parut menyang kubis, uga bakal nambah rasa pungency lan piquancy.

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *