Carane cook sup susu?

Kepiye cara masak sup susu? Sup disiapake nganggo susu utuh utawa campuran susu lan banyu. Sampeyan bisa nggunakake susu sterilisasi kental tanpa gula utawa bubuk kabeh. Sup susu dimasak nganggo pasta ...