Carane nggawe koktail sing asem?

Kepiye cara nggawe koktail sing ora nguntungke? Pandhuan babagan kemasan koktail biasane ujar) Gelembung liwat jerami, inflate lan srengenge Tanpa silinder oksigen - ora ngono! Aku mangan iki nalika isih bocah: kowe lungguh ing ...

menehi resep kanggo eggn

wenehi resep kanggo eggnog Yolk, 2 - 3 sdt. gula, 1 sendhok teh. butter, 1 sendhok teh. bubuk coklat. Tlatah kabeh dadi massa sing homogen. Sampeyan bisa nambah sawetara tetes jus lemon. Eggnog ...