Best cobra recipes !!!

Resep Cobra Paling Apik !!! Horseradish horseradish iki bisa disimpen mung ing papan sing adhem lan peteng, kabeh bakal mandheg nalika musim salju. tomat 1 kg. papak 100 gr. horseradish 100 gr. uyah 1-2 sendhok teh , ...

Carane pickle Gobis?

kepiye cara ngasinake Sauerkraut kanthi bener? Gobis abon, gosok markov ing kaleng, uyah luwih sithik tinimbang salad (sampeyan kudu nyoba) tambah gula sithik kanggo fermentasi, remuk kubis ing sangisore mint ...