Carane Fry kentang?

Kepiye cara nggoreng kentang kanthi bener? Kanthi akeh minyak bunga matahari lan tanpa kahanan nutup tutup. meneng lan cepet)) supaya katon kaya daging, ya ... dhisik kentang digoreng, banjur ing ndhuwur ...