Tikar baking silikon: pilihan lan perawatan

Karpet silikon bubar dadi mode, nanging sing pasti, dheweke duwe kebanggaan ing antarane para juru masak ing saben dinane. Tikar silikon gampang digunakake lan digawe saka silikon kelas panganan.

Milih lan ngrawat mat baking silikon

Tikar baking silikon pancen apik amarga:

  • awet;
  • gampang dirawat;
  • panggangan aja kobong;
  • multifungsi.

Sampeyan bisa terus nyathet aspek positif saka tikar silikon, nanging ora mesthi, ora ana sing kudu ditindakake ing pawon tanpa dheweke. Kabeh karya kuliner sing dimasak ing tikar silikon luwih gampang dicopot.

Cara nggunakake tikar silikon

Ing pawon silikon, sampeyan bisa manggang macem-macem rasa jajanan, bisa uga cookie, biskuit, pai, pizza lan liya-liyane.

Penting, dielingi, panggangan ing tikar silikon nganti 200 ͦC lan aja nyoba dipotong karpet silikon, amarga tandha piso isih tetep, karpet alus banget.

Tikar baking silikon beda-beda ukuran lan kekandelan, kanthi kekandelan maksimal 7mm.
Tikar baking silikon bisa disimpen ing mesin pembeku kanthi produk siap pakai.

Nursing

Kanggo ngrawat, tikar silikon kanggo panggang ora gampang lan gampang, gampang dicuci nganggo deterjen cair kanggo piring nganggo kain utawa spons sing empuk, priksa manawa garing karpet, nanging aja diusap nganggo andhuk, amarga bisa uga ana cethane, lan iki ora kepenak.

Ngurus mat mateng sing tepat
Cara milih Mat Baking Silikon Paling Apik?

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *