Ayam karo bal keju

Apa sampeyan seneng ayam sing enak karo keju? Kang bakal nglengkapi rasa sajian, dadi luwih istimewa? Banjur resep daging pitik sing duwe bal keju bakal cocog karo sampeyan! Panganan kluwarga karo pitik goreng kanthi panganan biasa ...

Masakan Portugis: Resep Nasi Bawang Putih lan Sosis Lingual

Masakan Portugis ora bisa dibayangake tanpa resep kacang buncis. Ana sewu siji resep resep sup kacang, salad, lawuh kompleks. Maneka jinis kacang buncis dikombinasikake karo iwak lan daging. Iki digunakake kanggo nyiyapake panyebaran roti lapis, kentang tumbuk lan uga isian kanggo panganan cuci mulut sing legi. Priksa resep lengkap, masakan Portugis - kacang putih lan sosis. Piring kasebut bisa dideleng minangka sajian mandhiri utawa kompleks. Kanggo dheweke, dheweke milih sosis daging babi semi-asap kanthi bawang, paprika lan mrico. Ing Portugal, sosis jinis iki diarani linguiça. Nanging, sampeyan bisa nggunakake daging liyane utawa malah ngrokok. Bahan-bahan kanggo Resep Kacang Portugis: Jar saka kacang putih sing digodhog; 200 g sosis; 1 saben wortel, papak lan bawang; klompok parsley seger; 200 g beras. Kacang Masak Yen nggunakake kacang garing kanggo resep, persiyapane kudu sedina muput. Sampeyan kudu rendhem paling ora 12 jam, banjur masak suwene. Nanging sampeyan bisa nggunakake panganan kaleng - toples kacang sing wis digodhog bakal ngirit akeh wektu. Sing utama yaiku kacang buncis ing toples yaiku kacang buncis, lan ora dimasak dadi bubur. Piring kasebut dimasak wiwit wiwitan nganti pungkasan ing sak mangkuk. Goreng bawang lan wortel nganggo irisan sosis (ing masakan Mediterania, minyak zaitun digunakake kanggo nggoreng). Tambahi pari. Sampeyan bisa pour banyu sing nggodhok utawa duduh kaldu sing wis umob. Aduk kanggo ngrasakake lan nambahake kacang. Kesiapan kanggo nemtokake kapan nasi wis siyap. Taburi peterseli sing wis disigar sadurunge disajeni. Sami…

Apa marbled sapi ?!

Apa daging sapi marbled?! Mangkene marmer sing apik http://www.kamentorg.ru/ Aku menehi saran supaya sampeyan bisa milih lan milih barang ing kene ... daging sapi kanthi vena lemak sing lancip. Iki daging karo lapisan lemak sing nggawe ...