Carane nyampur speaker SAWBUFERa?

Kepiye cara nutur speaker SAWBUFERa sing suwek? Biasane, wayahe biasa cocok kanggo pamicara sing dipasang. Pitakon kabeh yaiku babagan desain sub lan sifat kerusakan. Swara bakal ganti tenan (kanthi mung ngganti lintasan, sampeyan bisa entuk bass liyane) ...

apa mesin surgitron

apa jinis aparat Surgitron, aku nyaranake ndeleng aparat Greenland (RFS 3800K utawa RFS4000K). Iki pesainge Surgitron. Frekuensi kasebut uga 4 MHz, nanging rega sing luwih murah: http: //www.adhara.ru/equipment/greenland.htm Surgitron - piranti kanggo operasi gelombang radio Radio ...

Apa produksi komoditas?

Apa Manufaktur Komoditas? Produksi komoditas, sawijining jinis produksi sosial sing diprodhuksi produk ora kanggo konsumsi dhewe, nanging kanggo ijol-ijolan; muncul kanthi dhasar pamisahan sosial tenaga kerja, ditindakake kanthi ...

Apa TDKS lan apa kanggo?

Apa sing diarani TDKS lan kanggo apa? Katrangan Dirancang kanggo operasi ing tahap output pemindaian garis saka panampa televisi. TDKS - Transformer Diode - Cascade Linear, digunakake kanggo nggawe voltase pasokan ...

Paket rusak ing Rusia

Paket kasebut ilang ing wilayah Rusia, Bu Mikheeva, yen aku dadi sampeyan, aku bakal menang akeh perselisihan. Nelusuri SYL21226593MY Kiriman (Pos Malaysia) Tanggal Status Lokasi25-05-2015 14:42 Malaysia Kiriman Kirim Prepesanan kanggo…