Endi sing kudu mati?

Endi kanggo nyelehake barang-barang saka almarhum? Yen almarhum lara karo penyakit kulit, mula sampeyan kudu ngobong, lan yen ora, cukup wenehake marang wong miskin lan bocah yatim piatu utawa wong tuwa (miskin). Iki bakal dadi hadiah kanggo almarhum. ...

Apa diamond?

Apa sing diarani brilian? Intan minangka permata sing wis diproses, yaiku Cut, dadi ayu, mengkilat lan mlebu cincin sampeyan. Lan sadurunge nglereni, iku intan sing ditambang ...