Apa serenade?

Apa sing diarani serenade? Serenade (lagu) minangka lagu, biasane asipat tresna, khusus kanggo wanita. Wong lanang nyanyi kanggo nyekel wanita lirik lagu Petang ing sangisore balkon Serenade minangka prekara katresnan sing apik banget. Serenade…

Carane dadi arogan?

Kepiye carane dadi sombong? uga, pikir tenan manawa urip bakal rampung nalika rampung lan sampeyan durung nate nindakake apa wae lan wiwiti nindakake saiki; kaping pindho, ora ana sing ala ...

Apa secondhand?

apa sing nomer loro? Iki toko sandhangan bekas. Yaiku, ana wong sing nggawa barang-barang sing ora perlu ing kana lan didol ing kono kanthi rega murah. nanging iki nalika sampeyan nyandhang adhine utawa ...

Apa aksesoris?

Apa sing dadi aksesoris? ALASAN yaiku pernak-pernik sing cocog kanggo atribut, lsp. Aksesori # 769; p (aksesoris Prancis) obyek, duweke barang, kalebu barang aksesoris # 769; p (aksesoris Prancis), duweke barang, kalebu barang salah siji: * Modis ...