Apa salju kaya?

Salju kuwi kaya apa? Radioaktif nganggo warna ungu. Sampeyan bisa mangan putih, nanging ora bisa mangan kuning. (kartun Brother Bear.) Gumantung saka cara sampeyan ndeleng dheweke. dhisik…. Kekacoan reged…. Aku wis ndeleng ...