Pinten wektu sing dibutuhake saka pribadi kanggo kolonel? Rata-rata wektu saka peringkat nganti pangkat! Sapa sing ngerti?

Suwene apa sing dibutuhake saka pribadi menyang kolonel? Rata-rata wektu saka rangking nganti pangkat! Sopo ngerti Iki minangka kutipan saka Peraturan babagan prosedur nindakake militer: ————————————————————————————- Artikel 22. Prosedur kanggo menehi layanan militer liyane ...