Cerita Seram Boca Kapal 6

Kabeh wong wis krungu babagan kapal sing diarani Flying Dutchman, kapal hantu sing paling misuwur ing saindenging jagad. Nanging, adoh saka siji-sijine. Hantu kapal sing nate tilem dadi tema sing cukup populer, ...