juru potret lan pelukis lanskap abad 19

pelukis potret lan pelukis lanskap ing abad kaping 19 ujar 1-Jose Maria Velasco 1840-1912 pelukis lanskap - karya seni Meksiko 2 Alexey Tyranov 1808-1859-pelukis potret 3-Isaac Levitan 1840-1900 -Guru lanskap 4-Valentin Serov-1865-1911 pelukis potret 5- Vasily Petrovich Vereshchagin-1835-1905 potret lan pelukis 6-Vasily ...

Artis impresionis Rusia?

Pelukis impresionis Rusia? Pancen, bisa uga mung Korovin. Mungkin Borisov-Musatov, Lanceray. Impresionisme Rusia Petrovsky-Rakinton minangka jeneng konvensional kanggo karya para pelukis Rusia ing pungkasan abad kaping XNUMX wiwitan abad kaping-XNUMX. , ing endi pengaruh kreativitas ...

Apa lukisan musik?

Apa sing diarani lukisan musik? ATP matur nuwun kanthi sanget matur nuwun Sanajan wis misuwur - musik dirungokake saben dina ing radio, televisi, ing bioskop - umume ditampa manawa ora bisa dideleng, ora katon, ephemeral. We…