Apa Moe?

Apa Moe? Moe (Jap. # 33804; # 12360; secara harfiah dibubarake) yaiku tembung Jepang kanggo otaku jargon, asline tegese fetishisasi utawa daya tarik karakter anime, manga, utawa game video. Contone, istilah meganekko-moe (Jepang # 30524; # 37857; # 12387; # 23064; # 33804; # 12360;, prawan nganggo kacamata ...

Apa tegese AUE?

apa tegese AUE? A. U. E. Tawanan Urkaganskoe Kesatuan. AUE Ekspresi AUE nuduhake babagan urip ing pakunjaran. Kasunyatan sing dingerteni yen ing mburi bar ana basa khusus ...

Apa Budaya Seni iku?

Apa Budaya Seni iku? apa PDA ING HUD. BUDAYA Budaya seni minangka satunggaling nilai seni, uga sistem reproduksi lan fungsine sing ditemtokake kanthi historis ing masarakat. Baris akumulasi nomer loro ...

Apa kompromi?

apa kompromi? konsesi bebarengan sing nyebabake solusi masalah Kompromise (lat. kompromissum) ing etika lan hukum - resolusi kahanan konflik tartamtu liwat konsesi bebarengan; konsesi kanggo nggayuh tujuan. aaaaaaaaaa ah ...

Ngendi jajan wis teka?

Asal salaman saka ngendi? Dipercaya manawa salaman kasebut wiwit jaman perang primitif. Banjur, nalika ngegungake tangane, wong-wong nuduhake yen dheweke ora duwe gaman, dheweke teka kanthi tentrem. Persis…

Komponen opera?

Komponen opera kasebut? Libretto, musik-orkestra lan penyanyi (solo, paduan suara), set, skenario, kostum, dandanan, arah OPERA (ing basa Italia - opera - komposisi) minangka jinis seni teater sing kompleks, ing endi lakon ...

Sapa Mikula Selyaninovich?

Sapa Mikula Selyaninovich? Jeneng Etimologi Mikula wujud masarakat jenenge Nikolay; bisa uga asil saka kontaminasi karo jeneng Mikhail 2. Gambar bogatyr-plowman Bogatyr personifikasi kekuwatan petani; sampeyan ora bisa nglawan dheweke, amarga kabeh ...