Apa wifu? *

apa waifu? * Dmirtiy, sampeyan nerangake kanthi luwih jelas. Karakter anime wanita favorit, sing dheweke bayangke yen dheweke wis nikahan karo nm. Valeria, sampeyan jelasake Michael kanthi luwih jelas, sampeyan wis nerangake apa tegese ...