Carane sapa sing nyanyi?

Kepiye carane bustard nembang? Bustard, utawa dudak, kalebu manuk sing kalebu kulawarga gedhe. Habitat iki ditemokake utamane ing wilayah stepa lan semi-ara-ara samun ing Eurasia. Kadhangkala tekan papan sing luwih amba ing sisih lor ...