sing muggle?

sopo muggle? mulane sampeyan dadi muggle ing jagad penyihir muggle - wong sing ora duwe kekuwatan gaib minangka muggle saiki sing ora duwe dhuwit. lan tanpa sihir. iki wakile ...

Apa bisa klone wong?

Apa bisa kloning manungsa? Malah miturut teori ora bisa, amarga masalah etika ora ana gandhengane! Mungkin ana sing kelingan yen mamalia kanthi getih tanpa beku ditemokake ... Ana sing ora dikloning, nanging kenapa? Organ kudu kloning miturut teori ...