Arti kata idiot? Apa sampeyan idiot?

Apa tegese tembung cubluk? Sampeyan bodho? Idiocy (retardasi mental, ora sehat, debility) minangka penyakit mental sing ora bisa diobati, demensia sing paling parah, retardasi mental sing jero kanthi pikiran lan wicara sing meh ora lengkap utawa lengkap. Tembung kasebut kedadeyan ...

Apa NASKIN NASIONAL?

Apa sing dimaksud karo KEBANGSAAN NASIONAL? ht * tp: //w*ww.rus-sky.com/history/library/zertzalo.h*tm minangka dhaptar keunikan, miturutku? Kesadharan nasional, yen ora seneng karo bir, bal-balan lan liya-liyane, cenderung dadi fasis utawa ...

apa arti kamar pikiran?

apa tegese ruang pikiran? Babagan wong sing misuwur amarga kepinteran Lan uga - papan pikirane, lan kuncine ilang. Ana akeh pikiran, nanging sampeyan ora bisa nemokake))))))))) bangsal: ciri khas ironis saka wong sing nindakake tumindak bodho. ...

maling sing iki?

preman sapa iki? Dadi, umume, delengen dhewe =))) Mangkene carane kabeh KABEH diwiwiti =)))) link kasebut diblokir dening keputusan administrasi proyek babagan masalah wong BLAT sing ana ing jagad ngisor, sing ngerteni maling ...

apa tegese tembung "getun"

apa tegese tembung "getun"? Sedhih banget. ngeselake = pichalko A miturut ngelmu Makna saka tembung keterangan kanggo adj. apes; nyebabake kasusahan, sedhih, sedhih # 9670; Aku ngerti manawa koran uga nulis babagan seni, nanging ...

boy kibalchish sing wong lanang iki

bocah kibalchish sing lanang iki Iki bocah lanang sing apikan. sing nulungi kabeh wong lan berjuang kanggo keadilan. "Pesawat mabur, halo bocah lanang! Steamer lagi layar - halo cah lanang! "Pelopor sing Tepat !! ! Tuladha kanggo kabeh wong lanang !!! iki…