Apa Ichkeria?

Apa Ichkeria? Republik Chechen Ichkeria-Ickeria, iskeri (isk-sanga lan keri -inner bagean, sisih (contone: kug keri - bagean njero telapak tangan, saka Chechen.) Wilayah sejarah lan tengah sangang tukkhum ...

Apa jinis media?

jinis media apa ana? koran, televisi, laporan, ramalan lan umume mbukak buku media Media cetak tipe 1. Mungkin, miturut total sertifikat registrasi sing diterbitake, iki paling akeh. Kanggo jinis media iki ...