Punapa Gulag?

Apa Gulag Luwih becik ora ngerti. Umume, Administrasi Kamping Negara. Iki minangka organisasi sing urusan karo wong-wong sing diasingake, miturut pangertene wong, ngasingake GULAG (Direktorat Utama Kamp Paksa Paksa, Kamp Buruh lan Tempat Penahanan) ...

Apa Ichkeria?

Apa Ichkeria? Republik Chechen Ichkeria-Ickeria, iskeri (isk-sanga lan keri -inner bagean, sisih (contone: kug keri - bagean njero telapak tangan, saka Chechen.) Wilayah sejarah lan tengah sangang tukkhum ...