Misterius Baobab: wit ajaib

Wit baobab sing ora biasa unik ing kabeh ukuran: ukuran, proporsi, ing babagan pangarep-arep umur. Malah tingkat kaslametané sing apik banget bakal dadi meri karo tanduran apa waé. Baobab minangka wit sing apik tenan. Dheweke minangka wakil kulawarga Malvov sing paling misuwur, ...