Tips penjaga kastanye

Tips ngrawat kastanye njero ruangan Aku duwe kastanye kaya ngono, bakal dakkandhani tanpa nyambung menyang Internet, tuwuh apik, seneng mbanyoni nalika musim panas, ora perlu dikubur kacang, nalika musim salju ngeculake godhong ...

apa kaktus

apa kaktus ijo ... kanthi eri Cacti minangka tanduran succulent, batang sing asile ditutupi klompok rambut wulu. Meh kabeh kaktine ora duwe godhong normal, umume duwe eri. Dheweke…

Tanduran "MORNING GLORY"

Apa tanduran "MORNING GLORY" Ipomoea (Ipomoea Violacea); - kulawarga: Convolvulaceae; - jeneng umum: Ipomoea; - spesies: violacea (Morning Glory) - asal: gunung ing Meksiko kidul, Guatamala, Hindia Barat, lan wilayah tropis ...